Tuinirrigatie in Limburg

Beregeningsinstallatie in Limburg

Home » Tuinirrigatie Limburg

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Een goede tuinirrigatie is vrijwel onmisbaar om uw grond te Limburg gezond te houden. Van het regenwater dat door het jaar heen valt krijgen planten namelijk niet altijd genoeg water. En dat is zonde, want u wilt natuurlijk wel dat uw tuin er te allen tijde mooi bij blijft liggen. Met een automatisch systeem voor tuinirrigatie van Verlinden Beregeningstechniek te As, dat u kunt laten aanleggen in een bestaande én in een nieuwe tuin, blijft uw tuin prachtig.

Is uw tuinirrigatie mogelijk op uw ondergrond in Limburg?

Vraagt u zich af of uw ondergrond in Limburg geschikt is voor een automatisch tuinirrigatie? Omdat u een hele kleine tuin heeft of juist over een hele grote tuin beschikt? Bij Verlinden Beregeningstechniek in As hebben wij kunnen wij de juiste irrigatie toepassen op elke ondergrond. Wilt u het zelfs in een groot park of op sportvelden laten installeren? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Diverse beregeningssystemen beschikbaar

Voor tuinirrigatie die wij bieden te Limburg kan leidingwater, grondwater of regenwater worden gebruikt. Er zijn ook diverse irrigatiesystemen beschikbaar:

  • Een praktische druppelaar (micro-irrigatie)
  • Verborgen sproeiers
  • Grotere sproeiers (deze kunnen tot wel 30 meter ver beregenen)
  • Volautomatische beregeningssystemen
  • Nevelaars
  • Turbinesproeiers

U ontvangt uiteraard een professioneel advies van Verlinden Beregeningstechniek over het systeem dat het beste bij uw situatie past.

Laat ons helpen

Heeft u vragen over onze systemen voor tuinirrigatie in Limburg? Of wilt u meer weten over de verschillende beregeningsoplossingen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0032 (0)89/65 89 83 of 0032 (0)495/41 31 20 of stuur een e-mail naar theo.verlinden@telenet.be.

Neem contact met ons op: