Beregeningssproeiers

Beregeningsinstallatie

 

Home » Beregeningssproeiers

 

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Beregeningssproeiers laat u aanleggen door Verlinden Beregeningstechniek in As. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, soms krijgen planten niet altijd de nodigde hoeveelheid water door middel van neerslag. Door middel van beregeningssproeiers zorgt u ervoor dat uw planten en gras wel genoeg water krijgen waardoor uw tuin gezond blijft. Op deze manier houdt u meer tijd over voor andere dingen!

Een breed scala aan mogelijkheden voor het aanleggen van beregeningssproeiers

Door het aanleggen van beregeningssproeiers ligt uw tuin er altijd fraai bij, ook in droge periodes. Het aanleggen hiervan kunnen wij ook doen in een bestaande tuin zonder dat we de tuin opnieuw moeten aanleggen. Dit doen we door het gras onder de wortel af te snijden en op te rollen waarna we plastic folie op de aarde leggen. Er wordt een gleuf gegraven en daarin worden de leidingen en sproeiers geplaatst. Na een paar weken ziet u niets meer van de graafresten.

Bestel verschillende soorten irrigatie

Wij zijn dé expert op het gebied van irrigatie te As. Wij adviseren u graag over de beste vorm van irrigatie voor uw tuin, zoals nevelaars, turbinesproeiers en druppelbevloeiing dat voornamelijk geschikt is voor bomen, heggen en struiken. U kunt deze verschillende soorten beregeningssproeiers bestellen in onze webshop. Als u nog vragen heeft dan kunt u ook altijd bellen naar 0032 (0)89/65 89 83 of e-mailen naar theo.verlinden@telenet.be.

Neem contact met ons op:

Beregenings-Techniek Verlinden