Beregeningsinstallatie

 

Home » Irrigatie

 

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Verlinden Beregeningstechniek is dé expert in irrigatie. Wij installeren en onderhouden beregeningssystemen. We adviseren u graag over de juiste keuze! Of u nu een irrigatiesysteem in een bestaande of nieuw aan te leggen tuin wilt installeren, wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden.

Beregeningssystemen

Voor de irrigatie van uw tuin kan leidingwater, regenwater of grondwater worden gebruikt. De keuze hiervoor hangt voornamelijk af van de grootte van uw tuin. Verlinden Beregeningstechniek heeft voor elke tuin een passende irrigatieoplossing van topkwaliteit, die aan al uw wensen zal voldoen. Op deze website vindt u onder meer:

  • Een praktische druppelaar voor micro-irrigatie van heggen, struiken en bomen.
  • Verborgen sproeiers uit de RainBird serie: geschikt voor kleine gazons, smalle stroken en beplantingen. Pas wanneer u de sproeiers gebruikt, komen ze vanonder uw gazon omhoog en worden ze zichtbaar.
  • Grotere sproeiers van RainBird, met een straal die tot wel 30 meter ver een groot gazon, park of sportveld kan beregenen.
  • Volautomatische beregeningssystemen: na installatie heeft u er geen omkijken meer naar!

Beregening voor allerlei oppervlaktes

Wilt u graag irrigatie toepassen op uw ondergrond en zoekt u het perfecte systeem? Bij Beregeningstechniek Verlinden bent u aan het goede adres, want wij hebben systemen die geschikt zijn voor verschillende soorten locaties: van tennisbanen tot kleine gazons en van sportvelden tot parken. Of u nu op zoek bent naar automatische irrigatie systemen, nevelaars, turbinesproeiers of druppelbevloeiing: Verlinden heeft het allemaal!

Beregeningsautomaten

Rain Bird beschikt over automatische systemen die geschikt zijn voor privégebruik, maar uiteraard ook over automaten die irrigatie op een openbaar terrein mogelijk maken.

Nevelaars

De nevelaar van Rain Bird is een irrigatie systeem dat speciaal geschikt is voor uw gazon en beplantingen. Op het moment dat u het systeem uitschakelt verdwijnt de nevelaar direct onder het oppervlak.

Turbinesproeiers

Voor irrigatie van grotere oppervlaktes – zoals parken, voetbalvelden en tennisbanen – heeft u beslist een turbinesproeier nodig van Rain Bird. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sproeier met een draaicirkel van 360° en een bereik tot 16,8 meter.

Druppelbevloeiing

De inline druppelslang is voornamelijk geschikt voor druppelbevloeiing bij heggen, bomen, gazons en struiken en heeft dubbele uitgangen, waardoor een goede vuilafvoer mogelijk wordt gemaakt.

Neem contact met ons op:

Beregenings-Techniek Verlinden