Druppelsysteem in Limburg

Beregeningsinstallatie in Limburg

Home » Druppelsysteem Limburg

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Wanneer u een druppelsysteem wilt laten aanleggen in uw tuin, dan schakelt u het best Verlinden Beregeningstechniek uit As in Limburg in. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadigingen in uw tuin wanneer u een druppelslang wilt bestellen. Wij leggen namelijk een druppelsysteem aan waarbij de kwaliteit van uw gras in regio Limburg behouden blijft. Dankzij onze nauwkeurige aanpak is het niet nodig om uw tuin opnieuw aan te leggen en na een aantal weken vindt u zelfs geen spoor meer van de aanleg terug. Wij helpen u graag om de perfecte druppelslang te bestellen voor uw tuin.

De aanleg van een druppelsysteem is mogelijk in een bestaande en nieuwe tuin te Limburg

Zowel in een reeds aangelegde als in nieuwe tuinen, kan ons team uit As in Limburg een druppelsysteem aanleggen. Bij een al bestaande tuin wordt het gras onder de wortel afgesneden en opgerold, met behulp van een graszodensnijder. Een sleuvengraver maakt smalle sleuven om de leidingen in te leggen. Wanneer de leidingen en sproeiers geplaatst zijn, worden de sleuven terug gevuld, aangedamd en genivelleerd en de graszoden terug afgerold. Bij nieuwe tuinen worden de sproeiers en leidingen aan de hand van een tuintekening op schaal geplaatst en in dit plan implementeren wij meteen de druppelslang die u wilt bestellen. Wij leggen zowel in grote als in kleine tuinen irrigatie– en druppelsystemen aan. Als u liever zelf de touwtjes in handen neemt, kunt u een kwalitatieve druppelslang bestellen en deze zelf plaatsen.

Kom bij ons uw druppelslang bestellen

Het is van groot belang dat uw druppelsysteem in Limburg goed onderhouden wordt. Ook daarvoor kunt u op de diensten van Verlinden Beregeningstechniek rekenen. Wilt een druppelsysteem op deskundige wijze laten aanleggen of onderhouden door ons team te As, in Limburg? Contacteer ons dan gerust om een druppelslang te bestellen via het telefoonnummer 0032 (0)89/65 89 83 of het e-mailadres theo.verlinden@telenet.be.

Neem contact met ons op: