Rain bird watering

Beregeningsinstallatie in Limburg

Home » Rain bird watering

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Als u uw beregening automatisch wilt laten verlopen, kies dan voor Rain Bird watering! Beregeningstechniek Verlinden in As beschikt over een groot assortiment beregeningsautomaten van Rain Bird watering; enerzijds voor uw privétuin, anderzijds voor publieke terreinen zoals sportvelden, plantsoenen en andere grasvlakten. Enkele voordelen van Rain Bird watering:

  • U kunt beregenen op elk gewenst tijdstip, zo lang als u zelf wilt en hoe vaak u maar wenst.
  • Indien u niet in de gelegenheid bent alle sproeiers op hetzelfde moment van voldoende water en druk te voorzien, is het gebruik van een beregeningsautomaat aan te raden.

In het assortiment zijn de volgende automaten van Rain Bird watering vertegenwoordigd

  • De IMAGE regenautomaat

Deze beregeningsautomaat komt uit dezelfde serie als de ITC regenautomaat en staat dus eveneens bekend om zijn zeer eenvoudige bediening. Voor het instellen van de verschillende toepassingen heeft u slechts vijf toetsen nodig. Met de IMAGE regenautomaat heeft u echter een stuk meer mogelijkheden: o.a. acht starttijden per dag, 2-, 3-, 5- of 7-daagse cyclus.

  • De SI-RR+ modulaire regenautomaat

De SI-RR+ modulaire regenautomaat is voornamelijk geschikt voor de wat grotere tuinen en ook zeer eenvoudig te programmeren. O.a. drie programma’s, 24 starttijden per dag.

  • De DIALOG+ modulaire regenautomaat

O.a. drie programma’s, starttijden per dag: 24 cyclussen, beregeningstijd 1 tot 720 minuten per station per minuut instelbaar.

  • De HP regenautomaat

Deze hybride beregeningsautomaat heeft twee programma’s; de stations hebben beide hun eigen draaibare programmeerknop en kunnen zo afzonderlijk ingesteld en afgelezen worden. De HP regenautomaat is uitstekend geschikt voor tennisbanen.

Contacteer ons bij vragen

U heeft interesse in een van de Rain Bird wateringsystemen? Ga dan naar de webshop en bestel één van deze automaten! Onze medewerkers te As staan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met hen op door te bellen naar 0032 (0)89 65 89 83 of via het e-maladres theo.verlinden@telenet.be.

Neem contact met ons op: