Sproeisysteem

Beregeningsinstallatie

 

Home » Sproeisysteem

 

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Verlinden Beregeningstechniek in As adviseert u graag over de installatie van het meest geschikte sproeisysteem voor in uw bestaande of nieuw aan te leggen tuin! We bieden u een breed assortiment aan verschillende irrigatiesystemen.

Uw tuin besproeien

Afhankelijk van de grootte van uw tuin, kunt u het gazon en de beplanting besproeien met:

  • Leidingwater
  • Regenwater
  • Grondwater

In ons assortiment treft u gegarandeerd een geschikt sproeisysteem van de beste kwaliteit aan! We bieden u onder meer:

  • Sproeisystemen uit de RainBird serie, die geschikt zijn voor kleine gazons, smalle stroken en beplantingen. U ziet het systeem niet tot u besluit het beregeningssysteem in werking te stellen: de sproeiers bevinden zich de rest van de tijd onder het gazon.
  • Grotere sproeiers van RainBird, die ideaal zijn voor de irrigatie van grotere gazons, parken en sportvelden. Een dergelijk sproeisysteem kan tot wel 30 meter afstand beregenen.
  • Wij bieden u tevens een breed assortiment aan automatische beregeningssystemen, waar u geen omkijken naar heeft!

Natuurlijk geven we u graag een helder advies over een geschikt sproeisysteem voor in uw tuin. Daarnaast zijn we specialist in het onderhouden van reeds aangelegde systemen. Op deze website kunt u alle informatie vinden over de mogelijkheden!

Contact opnemen

Hebt u nog vragen over een sproeisysteem van Verlinden Beregeningstechniek te As of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op via 0032 (0)89/65 89 83 of 0032 (0)495/41 31 20, of stuur een e-mail naar theo.verlinden@telenet.be. We staan u graag te woord!

Neem contact met ons op:

Beregenings-Techniek Verlinden