Sproei installatie

Beregeningsinstallatie in Limburg

Home » Sproei installatie

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Laat een sproei-installatie aanleggen door Verlinden Beregeningstechniek uit As. Wilt u de hele zomer genieten van een prachtig gazon en gezonde planten in uw tuin, zonder deze zelf elke dag handmatig te hoeven besproeien? Dan kunt u door ons een automatische sproei-installatie aan laten leggen. Maar, wij zijn er ook voor de grotere landschappen. Wilt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat een park, sportveld of tennisbaan goed verzorgd wordt? Ook dan is een sproei-installatie van Verlinden Beregeningstechniek een goede oplossing.

Een sproei-installatie op maat

Elke tuin is natuurlijk anders, en behoeft daarom een sproei-installatie op maat. Als u deze graag aan wilt laten leggen in uw tuin, dan maken wij eerst een schaaltekening van uw tuin. Op basis hiervan maken wij een berekening en geven wij u advies over de beste plaatsing van het irrigatiesysteem. Zo maken wij de sproei-installatie op maat. Daarnaast kunnen wij deze ook plaatsen in een al bestaande tuin; dat is voor ons geen probleem. Wij zorgen er altijd voor dat u binnen enkele weken helemaal niets meer ziet van de aanleg en u kunt meteen profiteren van de installatie.

De aanleg

De aanleg van een sproei-installatie doen we als volgt. Het gras wordt afgesneden onder de wortel en opgerold. Daarna wordt er een plastic folie op de aarde gelegd en maakt de graafmachine gleuven die precies groot genoeg zijn voor de leidingen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons team te As opnemen door te bellen naar 0032 (0)89/65 89 83Neem ook eens een kijkje in onze webshop!

Neem contact met ons op: