Irrigatiesysteem vlak bij Genk

Beregeningsinstallatie

 

Home » Irrigatiesysteem Genk

 

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Wilt u graag irrigatie toepassen op uw ondergrond vlak bij Genk en zoekt u het perfecte systeem? Bij Beregeningstechniek Verlinden in As bent u aan het goede adres, want wij hebben systemen die geschikt zijn voor verschillende soorten locaties: van tennisbanen tot kleine gazons en van sportvelden tot parken. Of u nu op zoek bent naar automatische irrigatiesystemen, nevelaars, turbinesproeiers of druppelbevloeiing: Verlinden heeft het allemaal!

Beregening voor allerlei oppervlaktes dankzij een irrigatiesysteem nabij Genk

Beregeningsautomaten

Rain Bird beschikt over automatische systemen die geschikt zijn voor privégebruik vlak bij Genk, maar uiteraard ook over automaten die irrigatie op een openbaar terrein mogelijk maken.

Nevelaars

De nevelaar van Rain Bird is een irrigatiesysteem dat speciaal geschikt is voor uw gazon en beplantingen vlak bij Genk. Op het moment dat u het systeem uitschakelt verdwijnt de nevelaar direct onder het oppervlak.

Turbinesproeiers

Voor irrigatie van grotere oppervlaktes – zoals parken, voetbalvelden en tennisbanen – heeft u beslist een turbinesproeier nodig van Rain Bird. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sproeier met een draaicirkel van 360° en een bereik tot 16,8 meter.

Druppelbevloeiing

De inline druppelslang is voornamelijk geschikt voor druppelbevloeiing bij heggen, bomen, gazons en struiken en heeft dubbele uitgangen, waardoor een goede vuilafvoer mogelijk wordt gemaakt.

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de opties voor een irrigatiesysteem dat wij aanbieden te As in de omgeving van Genk? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 0032 (0)89 65 89 83 of via het e-mailadres theo.verlinden@telenet.be.

Neem contact met ons op:

Beregenings-Techniek Verlinden