Beregening in Limburg

Beregeningsinstallatie

 

Home » Beregening Limburg

 

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Beregeningstechniek Verlinden in As beschikt over een uitgebreide voorraad producten die voor een optimale beregening zorgen van bijvoorbeeld uw gazon of tennisbaan in Limburg. Bovendien leggen wij eventueel een beregeningsinstallatie aan in uw tuin. Ook zorgen wij, indien gewenst, tegen een kleine vergoeding voor het onderhoud van uw installatie. Let op: neemt u een onderhoudsabonnement, dan kunt u kiezen voor een mogelijkheid waarbij wij eventuele vorstschade kosteloos repareren! Maar u bent tot niets verplicht en kan ook kosteloos altijd voor advies bij ons terecht.

Een goede beregening met onze sproei-installaties te Limburg

Naast onze reguliere systemen (nevelaars, turbinesproeiers en druppelbevloeiing) kunt u uiteraard ook kiezen voor automatische beregening in Limburg. U hebt zelf in de hand wanneer, hoe vaak en in welke hoeveelheden de beregening wordt toegepast op uw tuin of beplanting te Limburg. Ook voor PVC drukbuizen, PE drukleidingen en PVC- / PE hulpstukken bent u bij Beregeningstechniek Verlinden in As aan het juiste adres!

Plaats een bestelling

Indien u interesse hebt in een installatie, kijk dan verder op deze website. In onze online webshop kunt u de gewenste producten bestellen om zelf de gewenste beregening in uw tuin te Limburg te voorzien. Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen. U bereikt onze medewerkers via het telefoonnummer 0032 (0)89/65 89 83 of via het e-mailadres theo.verlinden@telenet.be.

Neem contact met ons op:

Beregenings-Techniek Verlinden