Gazon sproeien

Home » Gazon sproeien

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Uw gazon kunt u makkelijk laten sproeien als u beregeningssproeiers aan hebt laten leggen door Verlinden Beregeningstechniek. Als het niet genoeg regent in droge perioden in de zomer, kan dit uw gazon beschadigen. Natuurlijk kunt u handmatig uw gazon sproeien, maar dit neemt veel tijd in beslag. Met de beregeningssproeiers van Verlinden Beregeningstechniek kunt u deze tijd aan andere dingen besteden terwijl uw gazon verzorgd wordt en er fraai bij ligt; de hele zomer lang!

Uw gazon sproeien met een installatie van Verlinden Beregeningstechniek

Kies voor tijdbesparing en een constante verzorging van uw gazon door het automatisch te laten sproeien met een beregeningsinstallatie van Verlinden Beregeningstechniek. Wij kunnen deze installaties in zowel nieuwe als al bestaande tuinen aanleggen. Wij graven namelijk alleen op de hoognodige plaatsen om de leidingen en sproeiers te plaatsen en wij kunnen u verzekeren dat u na enkele weken hier geen enkel spoor meer van ziet. Daarnaast is de meest optimale situatie om beregeningsinstallaties aan te leggen wel in een nieuwe tuin. We plaatsen de leidingen en sproeiers dan op een berekende plek die zorgt voor het meest optimale gebruik.

We doen meer

Naast het aanleggen van onze installaties, doen we nog meer. Zo kunnen we u adviseren over de beste vorm van beregening voor uw tuin, en kunnen we na aanlegging ook het onderhoud van uw leidingen verzorgen. Bent u een echte doe-het-zelver? Dan kunt u alle benodigdheden om uw gazon te sproeien ook vinden in onze webshop. Voor advies of andere vragen over het aanleggen van beregeningsinstallaties kunt u altijd bellen naar 0032 (0)89/65.89.83.

Neem contact met ons op: