Doe het zelf beregening

Home » Doe het zelf beregening

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Een doe-het-zelf-beregening leggen – dat doet u met het kwalitatieve materiaal dat wij aanbieden. Bij Verlinden Beregeningstechniek te As hebben wij een enorm aanbod aan mogelijkheden waarmee u aan de slag kunt. Zowel voor de grote als de kleine tuin beschikken wij over het juiste materiaal. Daarbij bieden wij u voldoende informatie en advies aan zodat u eenvoudig en effectief zelf de beregening kunt leggen. Haal daarom bij ons uw doe-het-zelf-beregening en bouw met kwalitatieve materialen.

Meteen goed op weg met een doe-het-zelf-beregening

Voor uw doe-het-zelf-beregening kunt u bij ons rekenen op allerlei soorten middelen. Denk hierbij aan sproeiers, nevelaars of druppelbevloeiing. Wij helpen u daarbij graag aan te duiden op het tuinplan wat de vaste sproeipunten kunnen zijn zodat u zelf de beregening in uw tuin kunt leggen. Daarnaast adviseren we u ook over het ideale aantal sproeiers of nevelaars, afhankelijk van het debiet van uw waterbron. Dit verschilt namelijk wanneer u een pomp, regenwaterput of leiding heeft. Als u nog op zoek bent naar een goede pomp, dan haalt u bij ons de voortreffelijke kwaliteit van Pedrollo in huis.

Bestel online of vraag advies om zelf uw beregening te leggen

Wilt u graag een doe-het-zelf beregening in elkaar steken? Reken dan op het uitstekende materiaal dat we u bij Verlinden Beregeningstechniek te As aanbieden om zelf uw beregening te leggen. Ontdek ons aanbod en plaats een bestelling online! Heeft u nog vragen over ons bedrijf of over onze diensten? Dan kunt u ons altijd bereiken via het telefoonnummer 0032 (0)89/65 89 83 of via het e-mailadres theo.verlinden@telenet.be.

Neem contact met ons op: