Tuin irrigatie

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Wilt u uw tuin gezond houden, dan is goede irrigatie eigenlijk onmisbaar. Van het regenwater dat door het jaar heen valt krijgen planten namelijk niet altijd genoeg water. En dat is zonde, want u wilt natuurlijk wel dat uw tuin er te allen tijde mooi bij blijft liggen. Met een automatisch irrigatiesysteem van Verlinden Beregeningstechniek, dat u kunt laten aanleggen in een bestaande én in een nieuwe tuin, blijft uw tuin prachtig.

 

Is uw tuin of ondergrond geschikt voor een automatisch beregeningssysteem voor irrigatie?

 

Vraagt u zich af of uw tuin geschikt is voor een automatisch beregeningssysteem? Omdat u een hele kleine tuin heeft? Of u juist over een hele grote tuin beschikt? Bij Verlinden Beregeningstechniek hebben wij kunnen wij de juiste irrigatie toepassen op elke ondergrond. Wilt u het zelfs in een groot park of op sportvelden laten installeren? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Diverse beregeningssystemen beschikbaar

Voor de irrigatie van uw tuin kan leidingwater, grondwater of regenwater worden gebruikt. Er zijn ook diverse irrigatiesystemen beschikbaar:

  • Een praktische druppelaar (micro-irrigatie)
  • Verborgen sproeiers
  • Grotere sproeiers (deze kunnen tot wel 30 meter ver beregenen)
  • Volautomatische beregeningssystemen
  • Nevelaars
  • Turbinesproeiers

U ontvangt uiteraard een professioneel advies van Verlinden Beregeningstechniek over het systeem dat het beste bij uw situatie past.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u vragen over de irrigatie van uw tuin? Of wilt u meer weten over de verschillende beregeningsoplossingen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0032 (0)89/65.89.83 of 0032 (0)495/41.31.20.

Neem contact met ons op: