Sproeiinstallatie

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Beregeningsinstallaties voor uiteenlopende locaties

 

Bent u op zoek naar een sproeiinstallatie en/of bijbehorende benodigdheden voor uw tennisbaan, gazon, park, voetbalveld of een ander terrein? Bij Beregeningstechniek Verlinden hebben we het allemaal! Nevelaars, (roterende) sproeimondjes, sproeimondhouders, turbinesproeiers, druppelbevloeiing, klem-koppelingen, automatische sproeiinstallaties, afstandbedieningen, regenmeters, sensoren, bliksembeveiliging, magneetkleppen of kleppendozen.

 

Sproeiinstallatie aanleggen in uw tuin

Wij verkopen niet alleen sproeiinstallaties, maar leggen tevens zonder problemen een beregeningsinstallatie aan in uw tuin. Dat geldt niet alleen voor nieuwe tuinen, maar ook uw bestaande gazon voorzien wij graag van een sproeiinstallatie. Ook het oppervlak van uw tuin speelt geen rol: de aanleg van een automatisch beregeningssysteem is altijd mogelijk! Wel maken grote tuinen eerder gebruik van grondwater, terwijl voor kleine tuinen beregening met leiding- of regenwater vaak volstaat.

 

Interesse / contact

Heeft u interesse in een van onze producten? Ga dan naar onze webshop en plaats uw artikel in uw winkelwagen. Als u graag wilt dat wij een sproeiinstallatie voor u aanleggen of een andere vraag of opmerking heeft, neem dan snel contact met ons op!

Neem contact met ons op: