Irrigatie systeem

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Beregening voor allerlei oppervlaktes

 

Wilt u graag irrigatie toepassen op uw ondergrond en zoekt u het perfecte systeem? Bij Beregeningstechniek Verlinden bent u aan het goede adres, want wij hebben systemen die geschikt zijn voor verschillende soorten locaties: van tennisbanen tot kleine gazons en van sportvelden tot parken. Of u nu op zoek bent naar automatische irrigatie systemen, nevelaars, turbinesproeiers of druppelbevloeiing: Verlinden heeft het allemaal!

 

Beregeningsautomaten

Rain Bird beschikt over automatische systemen die geschikt zijn voor privégebruik, maar uiteraard ook over automaten die irrigatie op een openbaar terrein mogelijk maken.

 

Nevelaars

De nevelaar van Rain Bird is een irrigatie systeem dat speciaal geschikt is voor uw gazon en beplantingen. Op het moment dat u het systeem uitschakelt verdwijnt de nevelaar direct onder het oppervlak.

Turbinesproeiers

Voor irrigatie van grotere oppervlaktes – zoals parken, voetbalvelden en tennisbanen – heeft u beslist een turbinesproeier nodig van Rain Bird. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sproeier met een draaicirkel van 360° en een bereik tot 16,8 meter.

Druppelbevloeiing

De inline druppelslang is voornamelijk geschikt voor druppelbevloeiing bij heggen, bomen, gazons en struiken en heeft dubbele uitgangen, waardoor een goede vuilafvoer mogelijk wordt gemaakt.

Neem contact met ons op: