Druppelsysteem

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Wanneer u een druppelsysteem wilt laten aanleggen in uw tuin, dan schakelt u het best Verlinden Beregeningstechniek in. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadigingen in uw tuin. Wij leggen namelijk een beregeningssysteem aan waarbij de kwaliteit van uw gras behouden blijft. Dankzij onze nauwkeurige aanpak is het niet nodig uw tuin opnieuw aan te moeten leggen en na een aantal weken vindt u zelfs geen spoor meer van de aanleg terug.

 

Aanleg druppelsysteem mogelijk in bestaande en nieuwe tuin

 

Zowel in een reeds aangelegde als in nieuwe tuinen, kan Verlinden Beregeningstechniek een druppelsysteem aanleggen. Bij een al bestaande tuin wordt het gras onder de wortel afgesneden en opgerold, met behulp van een graszodensnijder. Een sleuvengraver maakt smalle sleuven voor de leidingen in te leggen. Wanneer de leidingen en sproeiers geplaatst zijn, worden de sleuven terug gevuld, aangedamd en genivelleerd en de graszoden terug afgerold. Bij nieuwe tuinen worden de sproeiers en leidingen aan de hand van een tuintekening op schaal geplaatst. Verlinden Beregeningstechniek legt zowel in grote als in kleine tuinen druppelsystemen aan.

 

Onderhoud van druppelsysteem van groot belang

 

Het is van groot belang dat een druppelsysteem goed onderhouden wordt. Ook daarvoor kunt u op de diensten van Verlinden Beregeningstechniek rekenen. Wilt een druppelsysteem op deskundige wijze laten aanleggen of onderhouden? Contacteer ons dan gerust, via het telefoonnummer 0032 (0)89/65.89.83.

Neem contact met ons op: