Druppelslang

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Schaf een druppelslang aan voor de bevloeiing van uw tuin bij Verlinden Beregeningstechniek. Deze kunt u gemakkelijk aan laten leggen door onze vakkundige medewerkers. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van irrigatietechnieken en hebben voor elke tuin een passende oplossing. Samen met u bespreken wij dan de mogelijkheden en we geven u graag advies over de beste optie voor uw tuin.

 

Druppelslang en andere beregeningsinstallaties

Wij leggen verschillende automatische irrigatiesystemen aan, waaronder een druppelslang. Wij hebben een erg breed scala aan verschillende mogelijkheden zodat er voor elke tuin een gepaste oplossing is. Daarnaast leggen wij niet alleen irrigatiesystemen aan voor tuinen, maar ook voor sportvelden, parken en tennisbanen. Een druppelslang is voornamelijk geschikt voor de bevloeiing van bomen, heggen, gazons en struiken. De druppelslang heeft twee uitgangen waardoor deze een goede vuilafvoer heeft. Daarnaast hebben we nog meer verschillende beregeningsmogelijkheden:

  • Turbinesproeiers
  • Nevelaars
  • Beregeningsautomaten

 

Bestellen in de webshop

De druppelslang kunt u door ons aan laten leggen voor druppelbevloeiing, maar deze kunt u ook zelf installeren en bestellen in onze webshop. We hebben namelijk verschillende soorten druppelslangen in ons assortiment en ook diverse soorten toebehoren hiervoor.  Neem voor meer informatie over onze producten en diensten contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)89/65.89.83.

Neem contact met ons op: