Beregeningssystemen

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Verlinden Beregeningstechniek is specialist in het aanleggen en onderhouden van beregeningssystemen. Legt u zelf een systeem aan, dan adviseren we u graag! Of het nu gaat om een bestaande tuin of een nieuw aan te leggen tuin, een irrigatiesysteem biedt altijd uitkomst.

 

Irrigatie van uw tuin

 

Bij het besproeien van uw tuin kan, afhankelijk van de grootte, leidingwater, regenwater of grondwater worden gebruikt. Verlinden Beregeningstechniek heeft voor elk formaat tuin een passende irrigatieoplossing!

  • De RainBird serie is zeer geschikt voor kleine gazons, smalle stroken en beplantingen. Wanneer u de sproeiers niet gebruikt, verdwijnen deze onder het gazon. U ziet er niets van tot u besluit het beregeningssysteem in werking te stellen!
  • Voor grotere gazons, parken en sportvelden heeft RainBird serie een scala aan grotere sproeiers, die tot wel 30 meter kunnen beregenen.
  • Voor micro-irrigatie van onder andere heggen, bomen en struiken bieden we u een uitstekende druppelaar.
  • Wij bieden u tevens een breed assortiment aan automatische beregeningssystemen!

We adviseren u graag over het best passende beregeningssysteem in uw tuin. Verlinden Beregeningstechniek staat u tevens bij in geval van onderhoud. Kijkt u eens verder op deze website om te zien wat er allemaal mogelijk is!

 

Neem contact op

Mocht u nog vragen hebben over de beregeningssystemen van Verlinden Beregeningstechniek, aarzel dan niet om contact op te nemen! We helpen u uiteraard graag verder. Neem telefonisch contact op via 0032 (0)89/65.89.83 of 0032 (0)495/41.31.20, of stuur uw e-mail naar info@tuinberegening.be.

Neem contact met ons op: