Beregeningsinstallatie

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Zelf bepalen wanneer uw tuin beregend wordt

 

Met een beregeningsinstallatie van Verlinden Beregeningstechniek bepaalt u zelf wanneer, hoe lang en hoe vaak bijvoorbeeld uw eigen tuin wordt beregend. U bespaart niet alleen tijd en energie, maar kunt natuurlijk ook voortdurend genieten van een frisse, groene grasmat. Wij hebben niet alleen beregeningsinstallaties voor grasvlaktes in onze voorraad, maar bijvoorbeeld ook voor tennisbanen.

 

Beregeningsautomaten van RainBird

Als u een beregeningsinstallatie wilt die uw ondergrond automatisch van water voorziet, raden wij u aan voor een beregeningsautomaat van RainBird te kiezen. Naast automaten hebben wij ook een afstandbediening, regenmeter, -sensoren en bliksembeveiliging in ons assortiment.

 

Nevelaars, turbinesproeiers en druppelslangen

 

Behalve automaten zijn ook nevelaars (voor kleine gazonnen), turbinesproeiers (voor grotere oppervlaktes) en druppelslangen (voor druppelbevloeiing bij heggen, gazons, struiken en bomen) verkrijgbaar.

 

Interesse

Heeft u interesse in een beregeningsinstallatie, ga dan naar onze webshop en plaats het product in uw winkelwagen! Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op: