Beregeningsinstallatie in Limburg

Beregeningsinstallatie in Limburg

Home » Beregeningsinstallatie Limburg

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Beregeningstechniek Verlinden in As, in Limburg, beschikt over een uitgebreide voorraad aan producten die voor een optimale beregening zorgen van bijvoorbeeld uw gazon of tennisbaan. Bovendien leggen wij eventueel een beregeningsinstallatie aan in uw tuin in regio Limburg. Ook zorgen wij, indien gewenst, voor het onderhoud van uw installatie. Dit doen wij tegen een kleine vergoeding. Let op: neemt u een onderhoudsabonnement? Dan kunt u kiezen voor een mogelijkheid waarbij wij eventuele vorstschade kosteloos repareren! U bent natuurlijk tot niets verplicht en kan ook altijd kosteloos voor advies bij ons terecht.

Een goede beregening met onze beregeningsinstallatie te Limburg

Naast onze reguliere systemen (nevelaars, turbinesproeiers en druppelbevloeiing) kunt u uiteraard ook kiezen voor automatische beregening in Limburg. U heeft zelf in de hand wanneer, hoe vaak en in welke hoeveelheden de beregening wordt toegepast op uw tuin of beplanting te Limburg. Ook voor pvc drukbuizen, PE drukleidingen en pvc-/PE-hulpstukken voor uw beregeningsinstallatie bent u bij Beregeningstechniek Verlinden in As aan het juiste adres!

Plaats een bestelling

Indien u interesse heeft in een beregeningsinstallatie in regio Limburg, kijk dan verder op deze website. In onze webshop kunt u de gewenste producten bestellen om zelf de gewenste beregening in uw tuin te Limburg te voorzien. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. U bereikt onze medewerkers via het telefoonnummer 0032 (0)89/65 89 83 of via het e-mailadres theo.verlinden@telenet.be.

Neem contact met ons op: