Beregenings sproeiers

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Beregenings sproeiers kunnen de vakkundige medewerkers van Verlinden Beregeningstechniek in uw tuin plaatsen. Heeft u bijvoorbeeld een grote tuin waarvan het onderhoud erg veel tijd kost? Deze tijd kunt u besparen door beregenings sproeiers aan te laten leggen. Deze zorgen er namelijk voor dat uw platen en gras in uw tuin gezond blijven en er graai uitzien. Dit scheelt een hoop tijd en moeite!

 

Beregenings sproeiers aanleggen en onderhouden

 

Wij hebben een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van het aanleggen van beregenings sproeiers. Weet u niet zo goed wat de beste optie is voor uw tuin? Dan geven onze vakkundige medewerkers u graag advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Als u uw keuze gemaakt heeft, beginnen we de aanleg allereerst met een ontwerp. Aan de hand van een schaaltekening van uw tuin berekenen we waar de sproeiers het best kunnen plaatsen voor een optimaal resultaat. Na de aanleg van uw sproeiers kunnen wij hiervan ook het onderhoud verzorgen. De meeste sproeiers hebben maar weinig onderhoud nodig. Enkel in de winter is het nodig om de leidingen watervrij te maken zodat er geen vorstschade kan ontstaan.

 

In de bestaande tuin

 

De meest ideale situatie voor ons om beregenings sproeiers aan te leggen is in een nieuwe tuin, maar het is ook mogelijk om dit in een bestaande tuin te doen. Onze vakkundige medewerkers zullen er dan altijd voor zorgen dat u in een paar weken niks meer ziet van de aanleg. Voor de aanleg van sproeiers of voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 0032 (0)89/65.89.83. Wij adviseren u graag!

Neem contact met ons op: