Beregening

Home ยป Beregening

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Beregenen met sproeiinstallaties van Verlinden

Beregeningstechniek Verlinden heeft de beschikking over een uitgebreide voorraad producten die voor een optimale beregening van bijvoorbeeld uw gazon of tennisbaan zorgen. Bovendien leggen wij eventueel een beregeningsinstallatie aan in uw tuin. Ook zorgen wij, indien gewenst, tegen een kleine vergoeding voor het onderhoud van uw installatie. Let op: neemt u een onderhoudsabonnement, dan kunt u kiezen voor een mogelijkheid waarbij wij eventuele vorstschade kosteloos repareren! Maar u bent tot niets verplicht en kan ook, eveneens kosteloos, altijd voor advies bij ons terecht.

Automatische beregening

Naast onze reguliere systemen (nevelaars, turbinesproeiers en druppelbevloeiing) kunt u uiteraard ook kiezen voor automatische beregening. U hebt zelf in de hand wanneer, hoe vaak en in welke hoeveelheden de beregening wordt toegepast.

Benodigdheden

Ook voor PVC drukbuizen, PE drukleidingen en PVC- / PE hulpstukken bent u bij Verlinden aan het juiste adres!

Indien u interesse hebt in een installatie, kijk dan verder op deze website. In onze online webshop kunt u de gewenste producten bestellen. Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen.

Gerelateerde pagina’s

Neem contact met ons op: