Automatische beregening

Breed scala aan mogelijkheden
Online bestellen
Nauwkeurige aanpak

Automaten

 

Als u zelf wilt bepalen wanneer, hoe lang en hoe vaak u beregent, kiest u voor automatische beregening van Verlinden Beregeningstechniek. Automatische beregening is tevens een uitermate praktische oplossing als niet alle sproeiers op hetzelfde moment van genoeg water en druk kunnen worden voorzien. Rain Bird heeft meerdere automaten voor uw eigen tuinen, maar ook onder meer voor parken en sportvelden. Al deze terreinen kunt u voorzien van automatische beregening!

 

De voorraad van Verlinden

 

Niet alleen kunt u bij ons kiezen uit liefst vijf beregeningsautomaten, wij hebben ook nog eens een radiografische afstandbediening, een elektronische regenmeter, een (draadloze) regensensor en bliksembeveiliging van Rain Bird in onze voorraad.

 

Wij leggen uw beregeningsautomaat aan

 

U zou graag gebruik willen maken van automatische beregening in uw tuin? Wij plaatsen de installatie graag voor u! Of het nu in een bestaande, nieuwe, kleine of grote tuin is: Verlinden gaat voor u aan de slag en zorgt daarnaast, indien gewenst, voor het onderhoud van uw beregeningssysteem!

Neem contact met ons op: